2014. november 30., vasárnap

Heti menű

...válaszok a "Mit főzzek?" örök kérdésére...

H: brokkoli leves, avokádós szendvics
K: rántott gomba, rízs
Sze: sült padlizsán (tahinis) joghurttal, rízs
Cs: gombás pizza
P: natur csirke, saláta
Szo: tejszínes-zöldséges tészta
V: sült karaj, hercegnő krumpli, barnamártás
Rájöttem, hogy az avokádót nem kell bonyolítani. Elég rákenni a kenyérre.
Mandulával, koktélparadicsommal és tahinis joghurttal nekem nagyon ízlik.
 Amíg a tészta megfő, wokban megpirítom az apróra vágott padlizsánt, majd a répát, hagymát, kaposztát. A végén az egészet összekeverem, löttyintek rá egy kis tejszít és kész.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése